16 Eylül 2010 Perşembe

İnancımız bitmez!


Tarihimizde ilk kez ülkemizi temsil ettiğimiz Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında Valencia karşısında aldığımız mağlubiyete biraz üzülsek de takımımıza olan inancımız hiçbir şekilde zedelenmeyecektir.

Geçtiğimiz sezondan beri bizlere tarifi mümkün olmayan ve yakın geçmişte hayâl dahi edemediğimiz duyguları yaşatan bir ekibin bizleri mutlu edebilmek adına bizlerden fazla heyecanlı olmalarının Avrupa sahnesindeki tecrübesizliğimizden kaynaklandığını ve 4-0'lık sonucun yanıltıcı bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde daha önümüzde 5 maçımız var. Takımımız mutlaka bu yenilgiden edindiği tecrübeyle bundan sonraki sınavlarında başarılı sonuçlar alarak taraftarlarını ve ülkemizi sevindirecektir. Dünyanın en büyük liglerinin olduğu Avrupa'da, Bursasporumuz yüzlerce kulüp içerisinde en prestijli ligde oynuyor ve en iyi 32 takım arasında. Bu bile başlı başına gurur verici. Ligde kayıpsız giderek 4'te 4 yapan ve zirvede yer alan Bursasporumuz'un Salı gecesi alınan sonuçtan etkilenmeyeceğini düşünüyor ve yoluna ligde kayıpsız devam edeceğine inanıyorum.

Avrupa'da tecrübe, ligde ise seneyi kazanmamız için aynı ciddiyetle yolumuza devam etmeliyiz. İnanmışlığın göstergesi olarak tüm Bursasporlular'a geçen sezonu referans gösteriyor ve takımımıza olan sonsuz inancımızı yinelemek istiyorum.

Yine inanacağız ve yine başaracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder