11 Ağustos 2009 Salı

Merhaba


BURSASPOR 2 - 1 KASIMPAŞA

Merhaba ;) öncelikle Bursasporumuzun lige 1-0 geriye düşmesine karşın,oyundan kopmadan 2-1 kazanmasını bilmesini bir bursaspor tarftarı olarak tebrik ederek bloğumuzun açılışını yapalım :)Yan tarafta da zaten maçın adamı var. Helal olsun Sercan!

Bloğumda ağılrıklı olarak günlük tahminler,yatırılan miktarlar ve maç tavsiyelerim yer alıcaktr. Kasa takibini sürekli olarak her ne kadar gerekli yada gereksiz olduğu aşikar olsa da şeffaf bir kasa takibini bloğumda yayınlayacağım.Yoğun gelen talepler,ısrarla istenen tahminler neticesinde bu şekilde bir blog oluşturma ihtiyacı hissettim. Bloğumun ana hedefi beni takip etme niyetnde olan,bi nebze olsun bana güven&inanç besleyen dostlarıma faideli olabilmektir. Umarımda öyle olur diyelim.Sonrasında belli bir düzen ve tertip içinde kendi analizlerimi,stake'lerimi, kar-zarar bilançomu oluştrmaktr..Her ne kadar geç kalınmış da olsa...

Bursa'dan gelmem ve direkt işe gitmem sebebiyle uykusuzluktan kaynaklı bir geçikme yaşandı. Bloğumun ilk tahminini her nekadar tavsiye etmesemde kasa büyütme amacımdan ötürü 2'li kombine ile başlıyorum. Altta da bahisimizin prt scr'sini görüosunuz.

Corck City-Shamrock = Shamrock yenilmez.
Cardiff- Rushden = Cardiff kazanır.

Yatırılan Miktar: 100 TL