3 Aralık 2016 Cumartesi

Yeni Tüzük - Bursaspor


Camianın genelini ilgilendiren bir konuda karar alınırken, camianın genelinin görüşleri önemlidir ve dikkate alınmalıdır. Başkan’ın borç miktarını “Biz devraldığımızda 450 milyon borç vardı” söylemi enteresandı. Çünkü son 6 yılda görev yapan yönetimlerin hesaplamalarından fark şekilde hesaplandığı çok açık ortadaydı.

Şöyle ki Yazıcı’dan Körüstan’a, Ondan’da Bölükbaşı’na kalan borç nasıl hesaplandıysa bu yönetim de o şekilde hesaplamalı.Borcu bir yıla kadar düşüreceğiz hedefi tutmayınca böyle bir yönteme başvuruluyor anlaşılan.Başkan özveri ile çalışıyor, tamam yeterli destek alamıyor, iyi niyeti de şüphe götürmez; ama hedefler tutmayınca hatalar artmaya başladı.

Herkes her şeyin farkında değerli başkan bunu bilmeli.

Hamza Hamzaoğlu ile ilgili sarf ettiği “taraftar onu istemiyorsa beni de istemiyordur” kelamının çok düşünerek söylenmiş olduğunu zannetmiyorum. Çünkü böyle bir mantık ve anlayış yok. Bunu bugüne kadar kimseden duymadık. Taraftar, Bursaspor’da görev yapan kişilerden memnun değilse bunu ifade edebilir. Bu şekilde değerlendirmek mantık dışıdır.

Çeşitli konularda camianın, özellikle taraftar kesiminin istekleri oluyor. Elinizde olmayan nedenlerle bu istekleri gerçekleştiremediğinizi söylüyorsunuz. Ama tüzük konusu tamamen sizin elinizde yani herhangi bir bahaneye yer yok. Bu kez onları dinleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder