16 Ağustos 2010 Pazartesi

Şampiyon sahneye çıkıyor

Şampiyon Bursaspor,bu akşam 21:00'da bizzat benimde stadda bulunacağım maçta,yeni sezona yenilenmiş ve kapasitesi arttırılmış stadında ligin yeni ekibi renkdaşı Konyaspor'u ağırlıyacak.İki takım arasında Bursa Atatürk Stadında oynanan 9 maçın 8'ini Bursaspor kazanırken,1 kez de beraberlikle sahadan ayrılmışlar,Buda Bursasporun Konyaspor'a karşı ezici üstünlüğünü ortaya koyuyor.



Konyaspor'a baktığımızda geçen yıla küme düşen Diyarbakırspor'un iskeleti ile sahaya çıkacağını görüyoruz.Hatta Ziya Doğan'ın takımı bedava kurdum demesi takımının kalitesini ve beklentisini bir nebze ortaya koyuyor.
Muhtemel 11: Gökhan, Basem, Erdinç, Kere, Ufukhan, Emre Toraman, Montano, Hakan, Adnan, Erdal, Tazemeta

Bursaspor'da yeni transfer arjantili maestro Federico İnsua dışında eksik bulunmuyor.Stadın tamamen dolduğunu ve biletlerin tükenmek üzere olduğu Bursa'da,25.000 ateşli seyirci ve saha avantajını kullanacak Bursaspor'da ise Ertuğrul Sağlam kazanmak durumunda olduklarını futbolculara adeta enjekte etmiş durumda.
Muhtemel 11: Ivankov,Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Vederson,Volkan Şen, Ergiç,Batalla,Ozan,Sercan, Leonel Nunez

Ertuğrul Sağlam Bursaspor'a geldiğinden bu yana 1.5 sezon boyunca hiçbir zaman üstüste 2 maç kaybetmeyen Bursasporun Trabzonspor mağlubiyetinden sonra bu istatistiğini devam ettireceğini ve fazla zorlanmadan maçı kazanacağını düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder